marius-1046

Scurta descriere

Personalitatea juridica a organizatiei Help to Heart a fost hotarata in anul 2014, inregistrata fiind cu numarul 39/2014 in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, cu scopul principal de a reprezenta drepturile persoanelor cu dizabilitati de pe teritoriul Romaniei, de a participa activ la dezvoltarea sociala, de a dezvolta campanii de ecologizare si protectia mediului, de a creea si promova campanii de lobby si advocacy si nu in ultimul rand cu scopul de a conduce campanii de filantropie si educare prin voluntariat.

Ce este incluziunea sociala?

Procesul de incluziune socială reprezintă ansamblul de măsuri şi acţiuni multidimensionale din domeniile protecţiei sociale, ocupării forţei de muncă, locuirii, educaţiei, sănătăţii, informării-comunicării, mobilităţii, securităţii, justiţiei şi culturii, destinate combaterii excluziunii sociale şi asigurării participării active a persoanelor la toate aspectele economice, sociale, culturale şi politice ale societăţii. (conform art. 6 lit. cc) din Legea nr. 292/2011 – Legea asistenţei sociale)

SERVICII OFERITE

Reintegrare socială

Reintegrare socială

Ne-am propus ca aschimbarea sa inceapa cu noi. Evaluam cat mai multe persoane cu dizabilitati, discutam si cu angajatori, promovam angajarea persoanelor din grupuri vulnerabile si organizam sau participam la evenimente care sa ajute in acest sens.

Evaluare

Evaluare

Se face de catre persoane cu experienta in urma recomandarii unui medic specialist. Aceasta presupune aflarea nevoilor si potentelor reale ale beneficiarului.

Terapie Psihologică

Terapie Psihologică

Psihologul nostru pune la dispozitie sedinte de terapie persoanelor cu dizabilitati si insotitorilor acestora. Fotoliul rulant fiind doar un accesoriu care il motiveaza.

Campanii de ecologizare

Campanii de ecologizare

Viitorul planetei depinde de felul in care o ingrijim. Organizam si participam activ la diferite campanii de ecologizare si prezervare a mediului inconjurator.

Management sexual si îngrijire corporală

Management sexual si îngrijire corporală

Trebuie stiut ca si persoanele cu dizabilitati pot avea o viata sexuala activa si sanatoasa, cu mici adaptari sau artificii sexuale. Ingrijirea corporala este esentiala in prevenirea escarelor si reabilitarea persoanei dupa un accident sau traumatism.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt